faberrdv home page products page molds page about us page contact page
brzi linkovi home page product page productd pagemolds pagemolds pagemolds pageabout us pagecontact page

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

objekt

ФАБЕР РДВ е фамилијарна компанија основана од браќата: Владимир и Дарко Милошевски.

Нашата цел е да испорачуваме високо квалитетни производи со запазување на одговорноста кон општеството и околината. Секојдневната работа е базирана врз основа на користење на интернационалните CAD/CAM/CAE методи на дизајн поддржани од нашиот професионален тим. Со прилагодлив пристап кон секој проект (алати за инјекционо бризгање, алати за дување, алати за пробивање/просекување/извлекување, пластични производи и т.н.) ние се грижиме да ги надминеме очекувањата.

Нашиот работен објект се состои од:

  • 600 m2 производствен дел
  • 100 m2 административен дел
  • 150 m2 складиште
products page
machine page
molds pageMKD
home page products page molds pageaboutus pagecontact page