faberrdv home page products page molds page about us page contact page
brzi linkovi home page product page ALproducts pageproductd pagemolds pagemolds pagemolds pageabout us pagecontact page

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

objekt

FABER RDV  është kompani familjare e krijuar nga vëllezërit: Vladimir dhe Darko Milosevski.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte të vlerës së lartë me përgjegjësi pranë shoqërisë dhe mjedisit. Puna e përditshme është e bazuar në përdorimin e metodave internacionale për dizajn CAD/CAM/CAE e mbështetur nga ekipi ynë profesional. Me qasjen që gjithnjë të plotësojmë nevojat e klientit për cdo projekt (veglat për injektim të, veglat për fryrje me shtypje te ajrit, përpunimin e metaleve veglaet metalike, produkte të plastikës, etj.) ne ju sigurojmë se cdo here tejkalojmë pritjet tuaja.

Objekti ynë prej 850m2 përfshinë:

  • 600 m2 hpsirë të prodhimit
  • 100 m2 hapsirë për departamentin e administratës
  • 150m2 hapësirë magazine
products page
machine page
molds page
home page products page molds pageaboutus pagecontact page