faberrdv home page products page molds page about us page contact page
brzi linkovi home page product page ALproducts pageproductd pagemolds pagemolds pagemolds pageabout us pagecontact page

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Suksesi ynë si kompani e orientuar në zhvillimin e produkteve është e bazuar në aftësinë tonë për të ofruar zgjidhje inovative dhe me kosto efektive për klientët tanë. Këtë e arijmë duke mbajtur nivelin e lartë e kualitetit, profesionalizmit dhe etikës së biznesit.
                                             
Cdo projekt është i udhëhequr përmes proceseve të brendshme të paraqitur në diagramin më poshtë. (kliko në imazh për zmadhim).

 

Objekti ynë është I ndarë në tre pjesë:

1.Departamenti I dizajnit (I pajisur me: Skaner 3D, me inxhinjeri të kthyeshme dhe souftver dizajni)>>>
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.Punëtoria për prodhim me teknologji të fjalës së fundit (e pajisur me: Makina CNC, EDM, Makina metal përpunuese, etj).>>>
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.Punëtoria për përpunimin e veglave për injektim (e pajisur me: Makina për përpunimin e masave plastike me metodën e injektimit dhe ato me metodën e fryrjes me presion të lartë)>>>

 

 

 

 

home page products page molds pageaboutus pagecontact page