faberrdv home page products page molds page about us page contact page
brzi linkovi home page product page productd pagemolds pagemolds pagemolds pageabout us pagecontact page

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Нашиот успех како производствена комапнија се базира на можноста за испорака на иновативни и вредносно оправдани решенија до нашите клиенти. Ова е пропратено со одржување на високо ниво на квалитет, професионалност и бизнис етика.
Секој проект се спроведува низ внатрешно организиран процес прикажан на сликата подоле. (кликнете на сликата за да се зголеми)

 

Нашиот работен објект е поделен на три дела:

1. Оддел за дизајн (опремен со 3Д скенер, софтвер за обратно инженерство и дизајн) >>>
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Оддел опремен со високопрецизни машини (опремена со: CNC машини, ерозимати, глодалки, стругови, и сл.) >>>
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.Производствен оддел (опремен со: машини за бризгана и дувана пластика) >>>

 

home page products page molds pageaboutus pagecontact page